Kontakt

Vi på Lotsia strävar alltid efter att förbättra och utöka vårt innehåll här på Lotsia.se. Vi vill väldigt gärna höra dina synpunkter kring vårt innehåll. Saknar du information eller ser du något som du anser vara felaktigt? Tveka i så fall inte att ta kontakt med oss. Enklast kommer du i kontakt med oss via formuläret nedan. Vi lovar att återkoppla till dig så fort som möjligt.

    Om Lotsia

    Lotsia.se är en webbtjänst som listar och jämför tjänster inom privatekonomi. Lotsia strävar efter att underlätta för privatpersoner att enkelt jämföra olika finansiella tjänster. Vi kommer inte alltid ha möjlighet att lista alla tillgängliga alternativ. Vår ambition är dock att alltid enkelt och opartiskt presentera de bästa alternativen som finns tillgängliga.

    Lotsia förmedlar inga tjänster utan möjliggör enbart för dig att enkelt jämföra utbudet. Observera att viss information på Lotsia.se uppdateras manuellt så kontrollera alltid priser, villkor etc på respektive företags hemsida.

    Lotsia ägs och drivs av Pastela Media AB som även driver sajter som exempelvis Vitaenova.se, Bostadsbranschen.se, Ekonomilexikon.se och Bostadslexikon.se.