Kattförsäkring2018-08-26T06:59:44+00:00

Kattförsäkring

Kattförsäkringen är djurförsäkringen som är speciellt framtagen att passa din katt. Katten är det populäraste husdjuret i Sverige sett till antalet individer. Över en miljon katter finns utspridda i drygt 745 000 svenska hushåll. Det här gör också kattförsäkringen till en av de vanligaste djurförsäkringarna tillsammans med hundförsäkringen. Precis som vi människor kan behöva en olycksfallsförsäkring för sjukdom och skada behövs en kattförsäkring för din katt. Försäkringen kan då täcka skador, men även sjukdomar som leder till dyra veterinärkostnader.

Jämför kattförsäkring

Att jämföra försäkring för din katt kan utöver att spara pengar också säkerställa att din katt är optimalt skyddad i det fall oturen är framme. Att jämföra är extra viktigt om du har en ras som kan betraktas som ovanlig eller exklusiv. Dessa raser omfattas inte alltid av vanliga kattförsäkringar.

Utöver premie och självrisk bör du hålla utkik efter högsta ersättningsbelopp och hur det påverkas när katten blir äldre. Vissa försäkringsbolag som tex Agria försäkrar din katt utan hänsyn till ålder.

Vi hjälper dig hitta den bästa kattförsäkringen!