Samla lån

Att samla lån på ett ställe är generellt ett bra val för din privatekonomi. Om du av olika skäl har flera små lån och krediter får du i regel mycket bättre villkor när du samlar dessa i ett och samma lån hos en långivare eller bank. Att samla dina lån ger dig också högre kreditvärdighet då flera krediter påverkar den negativt samtidigt som den lägre månadskostnaden förbättrar din betalningsförmåga. Byt ut flera kreditgivare mot en långivare och du sparar både huvudvärk och pengar i slutet av månaden.

Samla lån och dyra krediter

Istället för att ha en löpande avbetalning på spisen eller glasögonen tillsammans med avbetalningen på kreditkortet och semesterresan så samlas dessa i ett och samma lån med en fördelaktigare avbetalningstid och lägre ränta. Vi har samlat ett stort antal banker och långivare som du på ett enkelt och smidigt sätt kan jämföra för bästa möjliga villkor.

Vi hjälper dig att samla lån med en lösning som passar dig!

Vanliga frågor om samla lån

Varför samla mina lån?

Genom att samla flera mindre lån och krediter har du möjlighet att förhandla dig till en bättre ränta och på så sätt spara pengar. Färre krediter och lägre räntekostnader ger dig också bättre kreditvärdighet och förenklar för dig om du i framtiden behöver ta nya lån.

Hur samlar man lån?

Att samla lån innebär helt enkelt att du tar ett större lån (oftast med lägre ränta än de små) samtidigt som du löser alla mindre lån och krediter.

Hur kan jag få hjälp med att samla lån?

Det finns idag flera så kallade låneförmedlare som hjälper dig att samla dina lån. Du behöver oftast sammanställa dina nuvarande lån och krediter för att sedan skicka den informationen till låneförmedlaren. Denna skickar sedan vidare din information till olika banker och långivare som EN låneansökan.