Ljudböcker2018-11-05T20:07:14+00:00

Ljudböcker

Att lyssna på ljudböcker har bara ökat i popularitet under senare år. Den ökande populariteten har bidragit till ett utökat utbud av både böcker och aktörer. Detta har i sin tur lett till olika variationer av betalningsmodeller för den som vill lyssna. För många entusiaster är antagligen en abonnemangstjänst att rekommendera. Lyssnar du mer sällan är det dock antagligen mer ekonomiskt att köpa tillgång till en enskild bok.

Jämför ljudboksapp

Det finns idag ett flertal tjänster/appar för dig som gillar att lyssna på ljudböcker. Har du inte redan provat erbjuder de flesta sina kunder att prova gratis under en kortare period. Att utnyttja denna prövoperiod är helt riskfritt och något vi rekommenderar då det ger dig möjligheter att jämföra och utvärdera.

Jämför abonnemang på ljudböcker

Tecknar du ett abonnemang på ljudböcker kan du få tillgång till hela utbudet för en fast månadskostnad. Vissa aktörer erbjuder dock olika typer av abonnemang som ger olika typer av tillgång till deras ljudböcker. Här på Lotsia hjälper vi dig att jämföra abonnemangen för ljudböcker på den svenska marknaden.